Natuurlijk afslanken met de Hypoxi-methode

Enjoy! - HypoxiHet team van Enjoy! voert al jaren speciale Hypoxi-behandelingen te Aalst uit. Deze uiterst effectieve behandeling laat u toe op een natuurlijke manier overtollig vet en een vervelende sinaasappelhuid te bestrijden. Boek vandaag nog uw afspraak voor een verkennend gesprek of een eerste sessie!

Natuurlijk afslanken op probleemzones

Met de Hypoxi-methode mag u zeker zijn van mooie benen, heupen en dijen. Hebt u ooit al vet willen verwijderen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen? Hebt u ook een hekel aan die lelijke “sinaasappelhuid”?

Ooit konden deze problemen enkel behandeld worden met dure operaties of plastische chirurgie. Tot Dr. Egger een effectieve behandelingsmethode ontwikkelde voor dergelijke figuurproblemen: de Hypoxi-methode.

De L250 ziet eruit als een soort cocon waarin de klant comfortabel liggend een milde training beoefent gedurende een 30-tal minuten. Ondertussen zuigt lage druk eerst het bloed in het vetweefsel op de probleemzones. Daar wordt het bloed verrijkt met de nodige vetzuren die nodig zijn voor de training. Vervolgens zal een computergestuurde wisseldruk het transport van dat bloed naar de spieren versnellen. Daar zal het vet tenslotte verbrand worden als brandstof voor de beweging en zo het lichaam voorgoed verlaten.


Gedurende de training vermijdt de liggende positie een te zware inspanning doordat het lichaamsgewicht wordt opgevangen. Daardoor heeft de combinatie: milde training + gerichte vacuümtherapie een nog intensiever effect, ongeacht het lichaamsgewicht. Het resultaat is volledig natuurlijk, direct zichtbaar én duurzaam.

Welk nut heeft de Hypoxi-methode

Met de Hypoxi-methode bereikt u snel en duurzaam uw doel. U traint gericht de lichaamszones die u wenst te veranderen. De opleiding in Oost-Vlaanderen is uiteraard individueel afgestemd door de gekwalificeerde Hypoxi-coach. Daarmee wordt het voor u nooit te belastend of gevaarlijk voor uw gezondheid.

Hoe lang duurt het voor het resultaat zichtbaar is

Na slechts een paar behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. De werkelijke behandelingsduur van de Hypoxi-methode hangt af van uw doelstellingen en uw individuele constitutie. U hebt tussen één en drie maanden nodig om uw persoonlijke doelen te bereiken.

Hoe lang duurt een training

Zelfs met korte trainingen kan u goede resultaten behalen. De training vraagt per bezoek 30 tot 50 minuten. Ook hier geldt het dat de Hypoxi-coach een speciaal voor uw uitgewerkt trainingsplan met gereserveerde data ontwerpt.