Endermologie met LPG

Bij Enjoy! kan u terecht voor endermologie met LPG te Aalst. Dit zorgt ervoor dat de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw gaat activeren. Het is een natuurlijke en pijnloze manier om rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen en zoveel meer tegen te gaan. 

Gezichtsbehandelingen

Wenst u een gezichtsverzorging te laten ondergaan met endermologie met LPG? Dan heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Het opvullen van rimpels, het verhelderen van uw huid, uw huid gaan verstevigen, dubbele kin laten verkleinen, en noem maar op. Wat u ook verkiest, bij Enjoy! te Aalst heeft u telkens een mooi eindresultaat en beloven we u al zichtbare resultaten vanaf de eerste behandelingen.

Lichaamsbehandelingen

Wenst u eerder een lichaamsbehandeling te laten uitvoeren? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Zo is het mogelijk om per lichaamszone uw vetten te gaan afbreken, cellulitis glad te strijken, de huid te verstevigen, lichtere benen te verkrijgen door betere bloed- en lymfecirculatie, en zoveel meer. Deze verzorgingen bieden efficiëntie én ontspanning. Bovendien verkrijgt u al een zichtbaar effect vanaf de derde sessie. 

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van onze behandelingen? Wenst u nog bijkomende informatie of meer inlichtingen? Neem dan snel contact op, of boek uw afspraak.  Alle info over de behandelingen op www.endermologie.be 

Back to Top